ÅreBjörnens Bytessystem för barn och ungdomar

Våra bytesystem för barn och ungdom

Lite information om vårt bytessystem för barn och ungdomar.

 

Alpint

Ni köper en ny eller begagnad utrustning av oss. Det är er privata egendom, dock har ni en inbytesrätt inom 15 mån från köpetillfället. Efter 15 mån tar vi inte emot den utrustningen för inbyte. När ni kommer tillbaka värderar vi er utrustning som ni vill byta in till vad vi säljer motsvarande utrustning för i det ögonblicket, minus 20% inbytesavgift. Resterande värde dras av från den nya utrustningens pris som ni valt. Den totala byteskostnaden beror helt på vad ni byter in och vad ni byter till.

Det kan hända att ni bara som exempel behöver byta skorna i paketet. För att få behålla bytesrätten på skidorna ytterligare en period måste ni ta med dom så att vi kan besikta utrustningen.

 

 

Längd Grund

Ni köper en ny eller begagnad utrustning av oss. Det är er privata egendom, dock har ni en inbytesrätt inom 15 mån från köpetillfället. Efter 15 mån tar vi inte emot den utrustningen för inbyte. Skillnaden mot det alpina systemet är att det är fasta priser. Det här systemet vänder sig i första hand mot mindre barn och ungdomar. Det kan hända att ni bara behöver byta skorna i paketet, för att få behålla bytesrätten på skidorna ytterligare en period måste ni ta med dom så att vi kan besikta utrustningen.

 

Längd Påbyggnad

I systemet ingår det både klassiska skinskidor och skateskidor för dom som kanske vill åka lite mer organiserat och även kanske vill prova att åka tex Kommuncupen. Det här systemet passar även de lite längre och tyngre ungdomarna. Det kan hända att ni bara som exempel behöver byta skorna i paketet, för att få behålla bytesrätten på skidorna ytterligare en period måste ni ta med dom så att vi kan besikta utrustningen.