ÅRE SKIDMÄSSA

Nu kör vi Skidmässa för 23:e året i rad den 5-7 november. Fredag & Lördag kl 10-17, Söndag kl 10-15. Passa på 20% på vinter nyheter under dessa tre dagar. Våra leverantörer finns här fredag och lördag. Välkomna!

Kommentarer inaktiverade för ÅRE SKIDMÄSSA Läs mer →
IMG_1360

Ny stjärna sökes till Skidskolan!

Längdinstruktör/Längdcoach till Skidcenter Årebjörnen. Kombitjänst med skiduthyrning/ längdförsäljning i butik. – Vi söker fler medarbetare inför kommande vintersäsong 21/22.  Från 15/12-21 till 24/4-22 Du är den som älskar längdskidåkning och har goda kunskaper i hur man lär ut och coachar våra gäster i att bli bättre i skidspåren. Du är social och tycker om att […]

Kommentarer inaktiverade för Ny stjärna sökes till Skidskolan! Läs mer →

September i Åre!

Här hittar du vad man kan göra i Åre under September. Klicka på länken nedanför och bocka av listan! Höstens bucket list i Åre hittar du här!  

Kommentarer inaktiverade för September i Åre! Läs mer →

SUP

Från och med i sommar kan ni hyra Paddelboard hos. Varför inte testa i Fröåtjärn med fjällen som bakgrund! Passar perfekt att lägga ut på Instagram!

Sista dagarna på säsongen!

Nu har vi öppet de sista dagarna för säsongen, vi har öppet tom. 2 maj. Från och med nu så kan man inte förboka skidor, endast uthyrning i butiken. Snart öppnar vi Cykelbokningen och sedan öppnar vi butiken igen den 10 juni.  

Kommentarer inaktiverade för Sista dagarna på säsongen! Läs mer →

Upplev Skidcenter på ett tryggt sätt

Pandemin ställer höga krav på oss alla. Därför har vi gjort allt för att ni ska kunna besöka oss tryggt. Vi hoppas att ni kommer känna er trygga när ni kommer till butiken. Avstånd, minst 1,5 m. Vi håller avståndet och begränsar antalet när det behövs. Minskat antal. Handla ensam om möjligt. Handsprit. Vi vill […]

Kommentarer inaktiverade för Upplev Skidcenter på ett tryggt sätt Läs mer →