Cykeluthyrning

Vårt samarbete med Åre Bikes och Specialized gör att vi kan presentera de bästa hyrcyklarna på marknaden. Hos oss kommer du garanterat att hitta rätt cykel.

Vi har cykeluthyrningen öppen tom. 3 Oktober, därefter hänvisar vi till Åre Bikes mail: info@arebikes.se eller tel 0647-500 96.

Önskar du hyra så maila till hyra@skidcenter.se eller tel 0647-134 70.

 

Prislista Cykeluthyrning sommaren 2021.

 

Våra cyklar:

Elcykel HT 29″
Har den perfekta mixen av prestanda, hanterbarhet, teknik och hållbarhet. Den ger dig kraften att köra när och där du känner för, inte utan att du kommer få kämpa lite själv, men längre, snabbare och roligare! Specialized’s exklusiva Rx Trail Tune på motorn ger smidigt och tyst extra kraft till pedalerna, vilket gör att du kan klättra även de brantaste spåren och känna dig som stålmannen!
Exempelbild
Heldämpad 29″

Stumpjumper Alloy
Heldämpade kungen av framkomlighet och följsamhet.
Helt nya 2021 Specialized Stumpjumper Alloy! Cykeln är omarbetad från grunden med ny geometri och nya egenskaper. Med 140/130mm fjädringsväg fram/bak och höj- och sänkbar sadelstolpe är det här cykeln för dig som söker en riktigt rolig heldämpad stigraket med brett användningsområde. På den här cykeln finns inte längre några ursäkter i skogen.

Exempelbild

Hardtail 29″
Fuse Comp 29”
Hardtail för tuffa tag med lekfullhet i sitt dna.
Cykeln för dig som vill ha kul. Med lång fjädringsväg fram och höj- och sänkbar sadelstolpe blir den en rolig följeslagare på stigar och leder.
Den rejäla framgaffeln med 130mm fjädringsväg hjälper till att göra de stökiga leder bekväma och ser till att du kan köra betydligt tuffare än med en vanlig hardtail som ofta har 100mm fjädringsväg. 29” hjul gör att cykeln rullar lätt och tar sig fram på skogsstigen där mindre ojämnheter inte längre är några svåröverkomliga hinder.

Exempelbild

Hardtail/Framdämpad 27,5″
Fuse 27,5” – Hardtail för tuffa tag med lekfullhet i sitt dna.
Cykeln för dig som vill ha kul. Med lång fjädringsväg fram, höj- och sänkbar sadelstolpe och breda däck blir den en rolig följeslagare på stigar och leder.
Den rejäla framgaffeln med 130mm fjädringsväg hjälper till att göra de stökiga leder bekväma och ser till att du kan köra betydligt tuffare än med en vanlig hardtail som ofta har 100mm fjädringsväg.
27,5” hjul och breda greppiga däck ger stor luftkammare så att mindre ojämnheter knappt märks när du rullar över dem och att du får bra fäste i underlaget oavsett om det lutar uppför, i sidled eller utför.

Exempelbild

JR Hardtail 27,5″
Specialized Rockhopper Sport 27,5
Passar barn mellan 148-165cm långa. Specialized Rockhopper Sport 27,5 erbjuder snygg design, smarta och moderna lösningar och bra kvalitet. Uppbyggd på en lätt och stryktålig aluminiumram och utrustad med bl.a. 2×9 växlar, urstarka hydrauliska skivbromsar, dämpad framgaffel och däck med extra punkteringsskydd. En perfekt barn/ungdomsmountainbike för en aktiv livsstil.

Exempelbild
Hardtail/Framdämp JR 26″

Rockhopper 26”
Passar barn mellan 140-152cm långa. Med Specialized Rockhopper 26″ kommer ditt barn ha möjligheten att cykla i all slags terräng. Den är huvudsakligen byggd för att ha kul, oavsett hur ditt barn bestämmer sig för att cykla med den. Utrustad med skivbroms, 16 växlar och 26” hjul har ditt barn en schysst kompis på skogslederna.

Exempelbild.
JR Hardtail 24″

Specialized Riprock Comp 24
Passar barn mellan 120-145cm långa. Med Specialized Riprock Comp 24 kommer din junior ha möjligheten att cykla i all slags terräng. Den är huvudsakligen byggd för att ha kul, oavsett hur ditt barn bestämmer sig för att cykla med den. Med ett par av Specialized’s ultrabreda 2,8″ däck och 24″ hjul har ditt barn ett helt fantastiskt fäste i underlaget, kontroll och pålitlighet i alla typer av terräng. Passar perfekt för en skön tur i skogen!

Exempelbild
JR Hardtail/Framdämpad 20″

Specialized Riprock 20
Passar barn mellan 105-119cm långa. Med Specialized Riprock 20 kommer din lilla ha möjligheten att cykla i all slags terräng. Detta på grund av att Riprockens breda, 2.8″ däck ger fäste, kontroll och pålitlighet.
Passar perfekt för en skön tur i skogen!

JR Hardtail 16″
Exempelbild. OBS våra cyklar är inte utrustade med stödhjul OBS.
För juniorerna som lämnat kickbikestadiet

Exempelbild
JR Kickbike 12″

Det är här det börjar.

Prislista Cykeluthyrning sommaren 2021.

 

 

Åre Bike Park – Crosscountry

TrailPass

För att cykla på lederna behöver du ett TrailPass. TrailPassen möjliggör fortsatt utveckling och underhåll av lederna med fokus på hållbarhet för natur, markägare och gäster. Barn 0-6 år gratis.

XC Liftpass, sommar 2021
Vuxen (18-64 år)   Ungdom (7-17 år) Senior (65+)
Vecka 6-8 dagar 419 SEK 336 SEK 336SEK
1 dag 92 SEK 74 SEK 74 SEK
3 dagar 248 SEK 198 SEK 198 SEK
Säsongspass 1495 SEK 1195 SEK 1195 SEK

Säljs på skistarshop, vid spårcentralen i automat eller skistar.com

Utforska fler cykelleder i närområdet här.