Boka din cykel för sommaren redan nu!

Vårt samarbete med Åre Bikes och Specialized gör att vi kan presentera de bästa hyrcyklarna på marknaden. Hos oss kommer du garanterat att hitta rätt cykel.

Vi har cykeluthyrning från 3 Juni, boka din cykel för sommaren redan nu!

Här hittar ni mer information om Åre Bike Park Trail!

CYKELUTHYRNING

Hitta rätt cykel

Här hittar du all information om våra cyklar för vuxna och barn. När du har hittat rätt cykel för dig så går du vidare till vår bokning och bokar och betalar så allt är klart till er ankomst.

Bikepark XC öppnar den 3 Juni 2022, första bokningadag för cykel är den 3 Juni.

  • Exempelbild: Heldämpad 29″

Specialized Stumpjumper Alloy

Heldämpade kungen av framkomlighet och följsamhet. Helt ny 2021. Cykeln är omarbetad från grunden med ny geometri och nya egenskaper. Med 140/130mm fjädringsväg fram/bak och höj- och sänkbar sadelstolpe är det här cykeln för dig som söker en riktigt rolig heldämpad stigraket med brett användningsområde. På den här cykeln finns inte längre några ursäkter i skogen.

Hyreskostnad en dag: 850 kr. Hjälm ingår.

  • Exempelbild: Hardtail 29″

Hardtail för tuffa tag med lekfullhet i sitt dna

Cykeln för dig som vill ha kul. Med lång fjädringsväg fram och höj- och sänkbar sadelstolpe blir den en rolig följeslagare på stigar och leder.

Framgaffeln med 100 mm fjädringsväg hjälper till att göra de stökiga lederna bekväma. 29” hjul gör att cykeln rullar lätt och tar sig fram på skogsstigen där mindre ojämnheter inte längre är några svåröverkomliga hinder.

Hyreskostnad en dag: 695 kr. Hjälm ingår.

  • Exempelbild: Hardtail junior 27,5″

Specialized Rockhopper Sport 27,5

Passar barn mellan 148-165cm långa. Specialized Rockhopper Sport 27,5 erbjuder snygg design, smarta och moderna lösningar och bra kvalitet. Uppbyggd på en lätt och stryktålig aluminiumram och utrustad med bl.a. 2×9 växlar, urstarka hydrauliska skivbromsar, dämpad framgaffel och däck med extra punkteringsskydd. En perfekt barn/ungdomsmountainbike för en aktiv livsstil.

Hyreskostnad en dag: 550 kr. Hjälm ingår.

  • Exempelbild: Hardtail junior 26″

Specialized Rockhopper 26

Passar barn mellan 140-152cm långa. Med Specialized Rockhopper 26″ kommer ditt barn ha möjligheten att cykla i all slags terräng. Den är huvudsakligen byggd för att ha kul, oavsett hur ditt barn bestämmer sig för att cykla med den. Utrustad med skivbroms, 16 växlar och 26” hjul har ditt barn en schysst kompis på skogslederna.

Hyreskostnad en dag: 550 kr. Hjälm ingår.

  • Exempelbild: Barncykel 24″

Specialized Riprock Comp 24

Passar barn mellan 120-145cm långa. Med Specialized Riprock Comp 24 kommer din junior ha möjligheten att cykla i all slags terräng. Den är huvudsakligen byggd för att ha kul, oavsett hur ditt barn bestämmer sig för att cykla med den. Med ett par av Specialized’s ultrabreda 2,8″ däck och 24″ hjul har ditt barn ett helt fantastiskt fäste i underlaget, kontroll och pålitlighet i alla typer av terräng. Passar perfekt för en skön tur i skogen!

Hyreskostnad en dag: 450 kr. Hjälm ingår.

  • Exempelbild: Barncykel 20″

Specialized Riprock 20

Passar barn mellan 105-119cm långa. Med Specialized Riprock 20 kommer din lilla ha möjligheten att cykla i all slags terräng. Detta på grund av att Riprockens breda, 2.8″ däck ger fäste, kontroll och pålitlighet. Passar perfekt för en skön tur i skogen!

Hyreskostnad en dag: 250 kr. Hjälm ingår.

  • Exempelbild: Barncykel 16″

JR Hardtail 16″

För juniorerna som lämnat kickbikestadiet. OBS! Våra cyklar är inte utrustade med stödhjul. OBS.

Hyreskostnad en dag: 150 kr. Hjälm ingår.

  • Exempelbild: Kickbike 12″

JR Kickbike 12″

För de minsta att börja träna balansen.

Hyreskostnad en dag: 95 kr. Hjälm ingår.

Mån-Sön kl 9.00-17.00

info@skidcenter.se

+46 647 134 70

Skidcenter Åre Björnen AB
Frösövägen 33, 837 97 Åre