SKIDCENTERS BYTESSYSTEM

Ett bytessystem för växande barn och ungdomar inom alpint och längd

Ni köper ny eller begagnad utrustning från vår hyra. Det är er egen privata egendom, men inom 15 månader har ni rätt att komma tillbaka till oss om ni vill för att byta utrustning helt eller bara del av utrustning. Man har hunnit vuxit ur grejerna, t.ex. pjäxan är för liten så tar vi tillbaka den gamla pjäxan och värderar den, vi drar av 20% på priset den är värd då och resterande belopp blir ert för att köpa ut till en ny pjäxa som passar. Detta gäller för alpint, på längd har vi fasta priser på allt. Vill man behålla delar av alpint eller längd paket, så vill vi att ni tar med utrustningen så vi kan besikta först.

Den totala kostnaden beror helt på om man byter till nya grejer eller om man hittar något begagnat. Ta er tid, ibland vill man ju ha tid på sig att prova och gå igenom olika alternativ.

Observera!
  • Har 15 månader redan löpt ut tar vi inte emot utrustningen.
  • Vi kan inte ta emot skadad utrustning.
  • Vi tar inte tillbaka utrustning om det inte finns något att byta till alls.

Alpint

Vi har skidor och pjäxor till de allra minsta barnen till växande ungdomar. Pistskidor och Twintips finns där vi har varierade längder. Pjäxorna är enkla till de allra minsta och för dom äldre finns det pjäxor med fler spännen och högre flex. Priserna på utrustningen beror helt på om det är nytt eller begagnat.

Ett alpint byte funkar så att vi utgår från en prislista på vad utrustningen är värd. Vi drar av 20% av det priset som vi får fram och resterande belopp har ni kvar till bytet av en ny pjäxa t.ex. Behåller man delar av en utrustning, t.ex. skidan som funkar en säsong till, så vill vi att ni tar med den så vi kan besikta den.

Längd – grund

Grundpaketet vänder sig mot barn och unga som vill ha enkla skidor att åka på. Det ska vara lätt att få fäste och pjäxorna ska vara sköna och varma. Man kanske inte åker varje dag, utan någon gång i veckan med familjen. I paketet ingår klassiska skin-skidor, pjäxa och bindning. Stavar köps separat. Vi har fasta priser på längdpaketen, priset kan variera om man väljer helt ny utrustning eller begagnad.

Längd – påbyggnad

För barn och unga som åker ofta, är med i någon skidklubb, eller helt enkelt vill ha bra grejer under fötterna! I Påbyggnadspaketet finns både klassiska skin-skidor och skate utrustning av välja mellan. Pjäxorna är combipjäxor, men vi har även rena klassiska pjäxor. I paketet ingår skida, pjäxa och bindning. Stavar köps separat. . Vi har fasta priser på längdpaketen, priset kan variera om man väljer helt ny utrustning eller begagnad.

Vill du veta mer om vårt bytessystem kom in till oss i butiken eller kontakta oss på telefon: 0647-134 70 eller mail: info@skidcenter.se

Mån-Sön kl 09.00-17.00

info@skidcenter.se

+46 647 134 70

ÅreBjörnen Skidcenter  AB
Frösövägen 33, 837 97 Åre